söndag 8 februari 2009

Pendlar mellan lycka och olycka

Så ljuvligt att få sova nästan en hel natt! Jag har sovit i 10 timmar, med avbrott för amning vid blott två tillfällen. Det går nästan inte att beskriva hur underbart det känns nu. Och hur underbar lilla I är. 

Igår var det helt oljuvligt, I skrek konstant om hon inte fick amma, hade sannolikt ont i magen (för att hon ammade hela tiden, kanske) och vägrade sova. J var borta hela dagen och jag och I grät ikapp. Jag grät för att jag inte kunde göra något åt lilla I:s gråt och sannolikt av pur utmattning. Mitt logiska jag kunde se att hon ändå mådde bra och att det nog inte var någon fara på färde, men mamma-jag och hormon-jag var brutalt orolig för att det var något allvarligt fel på lilla I. 

Jag vet, jag vet, det ÄR såhär... Och varken I eller jag mår något dåligt idag. Men ändå. Utmattning.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Vad skönt att du fått sova! Mindre psykbryt av typen du beskriver känner jag också igen. All pepp till dig! Kram

Anonym sa...

Det lilla barnet brås på sin mamma! Har upplevt detta med en viss dam för snart 30 år sedan:)! Som Du väl har märkt så går det över!!!:)

Puss från Mamma

Fru K sa...

Hanna: Tack för stödet! Igår kändes det som om det kommer vara såhär varje dag i de dryga sex månader jag ska vara hemma med henne, men så kommer en sådan bra natt och dag som idag och då inser jag att det nog kommer att stabilisera sig till slut. Kram!

Mamma: Hehe, hon brås på sin mamma - precis som jag gör! Stackar'n, hon har ingen chans att inte bli precis som du och jag...

Anonym sa...

Sämre kan hon brås på! Du vet vad mormor brukade säga: Vi är ju....
Puss