lördag 6 september 2008

Flyttproblem

Oj, vad vi packar! Är nu uppe i 60 flyttlådor, förutom alla möbler och sånt som inte går att packa i lådor. Det blir nog minst en 10 till ikväll. Borde för övrigt packa dem nu, istället för att skriva detta inlägg. Tyvärr visade det sig att VM-kvalmatchen mellan Sverige och Albanien sänds på en kanal vi fortfarande kan se i vår gamla lägenhet, vilket innebär att det inte kommer att vara full fart på J ikväll... Han har inte gjort någon som helst ansats att röra sig från soffan sedan matchen började. Jag hoppas på halvleksvilan.
Ett annat problem (förutom matchen, då) är att det luktar så otroligt illa i vårt nya kylskåp. Puckona som flyttade ut stängde av kylskåpet och stängde dörren. Smart. Först hade vi det öppet ett tag, sedan har det varit en städfirma där och städat köket, och nu har kylskåpet stått på i ett dygn. Inget har hjälpt. Jag ringde och frågade min faster om hon hade något tips, och hon föreslår att sätta in en skål med ättika. Någon som har någon erfarenhet om det kommer att funka? Och - ska kylskåpet vara på eller avstängt?

5 kommentarer:

Fredrik sa...

Kylskåpet ska vara på och en skål med ättika fungerar hur bra som helst. Testa.

Fredrik sa...

Dock ska ättikan spädas med lite vatten.

Anonym sa...

Ättika fungerar på många dofter. Helt klart värt ett försök här med.

Mård sa...

ättika sparkar stjärt. leve ättikan! följ dock doktorandens kloka råd om att späda ut giftet, annars blir det lite mer i stil med cyklon b och det var kanske inte planen...

Fru K sa...

Cyklon B kicks ass! :) Tack för alla råd!