fredag 24 oktober 2008

Tredje trimestern

Nu är jag i tredje trimestern - wohooooo!!! :) 
För tillfället är allt så coolt. Gyn är coolt, förlossning är coolt, att jag är gravid är coolt, att jag har fått AT är coolt, att jag om mindre än 3 månader kan vara färdig läkare är coolt. Allt är coolt. Och helt och hållet utmattande. Men det gör inget. I love it.

6 kommentarer:

Hannahbejb sa...

Hej du! Jag köpte inte så mycket mammakläder utan gick med klänning/tunika (ofta "vanliga" kläder bara större storlek) med leggings, men så var det ju sommar den sista trimestern. köpte ett par gravidjeans med hög mudd på polarn och pyret och de höll från v 15 fram till slutet, de var ju lite dyra men hade tur att hitta för halva reapriset på julrean. HM och Lindex har en del också. Annars ska det finnas ett par mamma-klädesbutiker som sägs vara bra, sökte på mammakläder i göteborg på eniro och då kom de upp som jag visste om. Ang bebissaker köpte vi en hel del på Storken nära Linnegatan, de hör till babyproffsen. I barnklädesväg finns Villervalla både vid järntorget och i Haga och Minishop på vallgatan inne i stan. (Fast om du ska köpa kläder på minishop så kan jag rekommendera att beställa på nätet istället eftersom de har ganska dyra märken och det skilja mycket mot nätpriset, men det är kul att se hur de ser ut på riktigt.) Ja och så finns ju Åhlens, Lindex och Polarn o pyret i Nordstan. Vet inte vad du vill ha för amnings-BH och det är ju svårt att veta vilken storlek man behöver men jag kan rekommendera Change och deras amnings-BH m bygel. Typ så. Hoppas det var till någon hjälp! :)

Hannahbejb sa...

Hah, det var visst en uppsats jag skrev. Hoppas du hittar någolunda i gbg så du inte blev alldeles förvirrad!:) Glöm inte IKEA när det gäller mycket av bebisgrejerna! Billigt och jättebra!

Och du är så cool!! Egen bebis är så coolt! Heja heja!

Diarium sa...

Hihi, det låter härligt! Vilket flyt! Nästan färdig, nästan mamma, färdig för AT. Är det då man är så, nästan vuxen? =)
Lycka till med allt coolt!
Kram!

Mård sa...

Åh Villervalla har sjukt fina kläder, dock dyrt. Lindex har slutat med mammakläder. Zaras mammakläder är SKIT, listen up alla preggos där ute - håll era dållars långt från Zara, deras kläder går nämligen i bitar efter någon veckas användning. För mig gick det inte på något sätt uppskatta kommande bröststorlek förrän räven var typ en vecka gammal, under första veckan hade jag bara Apotekets (typ som en mycket expansiv sport-bh man dock inte bör hoppa studsmatta med OM VI SÄGER SÅ). Om du vill ha tips på webshoppar så handlade jag superfina kläder på www.freshmilk.se och fick dem levererade nästa dag (it is true!). Åh, gudars det är så kul att köpa kläder till ofödd bebis, how I envy you...

Hannahbejb sa...

Ja, Villervalla är jättefint! Det är ofta mycket rea på förra säsongens plagg i butikerna, me like. I lördags handlade jag kort-ärmade/benta bodysuits inför nästa sommar för halva priset!

Freshmilk-butiken finns dessutom också nära linnegatan! Kan också rekommendera dem, jättebra. Liksom pixiekids.se och litenpalandet.

Hade ingen aning om att lindex slutat med mammakläder. Hoppas du hittar vad du är på jakt efter!

Marie sa...

Coolt! :)