måndag 4 juni 2007

One down and one to go

En tenta avklarad och en kvar. Kanske. Kanske är tentan idag avklarad och kanske ska jag gå upp på den andra på torsdag. Vet inte riktigt än.

Men tentan är iaf gjord, ryggen pallade precis och nu är jag helt slut. Har druckit öl med H på Stora Torget och köpt blommor till balkongen. Får se om jag orkar plantera, bara...

8 kommentarer:

Anonym sa...

vågar du verkligen plantera blommor efter tentaöl? det kan bli galet...

Fru K sa...

Jag vågade! :) Sov en liten stund först - ljuvligt - och sedan planterade jag våra balkonglådor fullt med blommor! Ska ta bild och lägga upp när det blir bättre ljus.

Anonym sa...

Bra jobbat! Tror att Du klarar torsdag också - Du har ju alltid haft lätt att lära!

Anonym sa...

Vad fasen! Jag blir helt upprörd! Vad då NYA bloggen??? Menar du att du har haft en gammal blogg sådär i hemlighet utan att berätta det för mig? Va? Jag tror jag är näst din mamma i att kunna berätta pinsamma saker från din uppväxt, så i fortsättningen är det bäst att du är snäll... ;)

Hopppas att tentorna går bra och du är bäst även om de inte gör det. Ta det från mig, jag gjorde varje tenta i snitt 1,5 gång och jag blev klar ändå.
/Jossan

Anonym sa...

Jag höll tummarna för dig igår! Hoppas att allt är bra med dig och Jonas i solskenet.

KRAM Jannica

Fru K sa...

tette: tack! Man vet aldrig, undrens tid är väl fortfarande inte förbi? :)

jossan: jo, visst, serru, är bloggare sedan ett halvår tillbaka! För övrigt tror jag att du minsann finns med i bloggen, se under december och "trattkantareller och löner".

jannica: Tack! Det är fantastiskt skönt att tentan är över, oavsett om den gick bra eller inte. Hälsa G!

Anonym sa...

Verkligt snygg balkong! Märks att Du har en del bondeblod i ådrorna!
Kram

Fru K sa...

tette: Bondeblod, tss! Jag har köpt alla blommorna, de jag tänkte driva upp själv är små bruna förtorkade saker... Mer kapitalist, javisst - men det kanske är samma sak? :)