torsdag 16 augusti 2007

Inskränkt läkarstudent

Av 12 bloggar jag länkar till är 9 stycken läkare eller läkarstudenter. Hjälp mig! Vilka bloggar läser du?

-----------------------------------------------------------
Okej, jag la till några. Såg för patetiskt ut.

9 kommentarer:

Hannahbejb sa...

Ja, eller hur!! Folk tror sig ha rätten att fråga och undra vad som helst. Egentligen är jag ganska öppen och frågar någon hur vi tänkt med vår famlijeplanering så svarar jag mer än gärna. Men just detta att fråga "är du gravid?" när man är lika jämntjock som man alltid varit stör mig. Och precis, tänk den dagen man väl är gravid och kanske vill hålla det hemligt ett litet tag till..! Ja, det ska då finnas folk till allt!

För övrigt följer jag massa bloggar.. 9 läkarstudenter (varav 3 går i min klass, och 5 finns i dina favoriter), en sjuksköterska, en barnmorska och så gifta paret Schulman! :D En salig skara. Typ.

Hannahbejb sa...

Och så glömde jag förstås alla mina vänner IRL som också bloggar!! Ett par lärarstudenter, en nybliven journalist, en logopedstudent och en ingenjörstudent. Nu blev det i vart fall en salig skara:)

Vilken termin ska du börja?

Fru K sa...

Jag ska börja T9, tjoho! Snart ser jag ljuset! :)

Och jag kom på att det nog är lika bra att jag inte läser ännu fler bloggar regelbundet. Hur ska jag ha tid med det (när jag inte tentapluggar? ;) )?

KatBat sa...

hum, jo det blir en del läkarstudenter..men va tusan, alltid kul att läsa om saker man känner igen sig i. sedan läser jag åsa nilsonnes, lite andra vänners, konsum, å så lite om kaffe. tex.

Fru K sa...

En länk, kanske? Som är extra bra?

KatBat sa...

konsumbloggen.com är ofta rolig=)

Fru K sa...

haha, bra länk! Den var rolig! Tackar!

Anonym sa...

Ska nog inte skriva här egentlinge, men...här har du en till!! =)

Browny

Fru K sa...

Browny: Välkommen! :)