lördag 18 augusti 2007

mp3-spelare

Använder en del av min pluggtid till att fundera över vilken mp3-spelare jag ska köpa. Jag VILL ju ha iPod nano Red, 8 GB, med mitt namn ingraverat. Men, är det den bästa, verkligen? Jag kan få en, som verkar lika bra som iPod nano, för betydligt mindre pengar och som man kanske kan slippa att använda iTunes med. Och som stöder både mp3 och wma. Den här, tex. Eller den här.

Hjälp mig! Har du en iPod? Hur tycker du att jag ska göra?

5 kommentarer:

KatBat sa...

jga har ingen ipod, men använder mac å känner att det skulle vara mer användarvänligt. MEN de har ingen radio. jag måste kunna få lyssna på radio i min spelare, christer i p3 å andra trevliga program. och morgonpasset när jag cyklar till skolan och jobbet. billigare och mer praktiskt!

Fru K sa...

katbat: Ånej. Du har ju rätt. Jäkla skit att den inte har radio, det använder ju jag också. Hmm... Men jag vill fortfarande ha just iPod nano Red. Bara för att den är så snygg. Jag är sjuk.

KatBat sa...

den är mkt mkt snygg. så är det med mac-grejjer. min dator sade bara klick, jag vet att jag betalade för designen också men va f... men radio är viktish.

Mård sa...

jag har en ipod video 30 GB och är svinnöjd. den har ingen inbyggd radio, dock kan man köpa en fjärrkontroll med radiomottagare. har hört att creative är minst lika bra som ipod men fifan så snigga ipods är. gud, de är estetiskt fullkomliga.

Fru K sa...

mård: du har precis räddat min dag! Om man kan köpa till radiomottagare kommer jag att köpa iPod direkt. Imorgon efter tentan går jag in i närmsta affär och kollar på min nya älskling. Tror jag. Åh, hurra!